Korábbi klasszisaival, Megyeri és Bodnár vezetésével lép pályára a PMFC Tarjánban

2019. január 09. szerda 13:10

Korábbi klasszisaival, Megyeri és Bodnár vezetésével lép pályára a PMFC Tarjánban

Egykori klasszis focistáival készül pályára lépni szombaton a PMSC a salgótarjáni sportcsarnokban. 

 

Január 12-én immáron 27. alkalommal rendezik meg Salgótarjánban a Gabora Gálát, amelyen a szokásoknak megfelelően öregfiú-csapatok mérik össze tudásukat, a tornán befolyt bevételeket pedig jótékony célra fordítják a szervezők. A gála kedvezményezettje ezúttal a salgótarjáni Jó Pásztor Katolikus Óvoda.

Az idei nagyszabású gálán összesen tizennégy csapat szerepel majd, az A-csoportban a Ferencvárosi Sasok, a Szombathelyi Haladás, a PMSC és a Hotel Salgó, míg a B-ben a Debreceni VSC, az FC Dunaszerdahely, a Videoton FC és a Trió-Zalaegerszeg mérkőzik meg egymással a végső győzelemért.

A bemutató- és gálamérkőzéseken a Parlament, a Sport TV, a Szponzorok válogatottja mellett a Rocky's Barátok, a Gabora Team és a Nógrád Megyei Hírlap legénysége szórakoztatja a közönséget. Az összecsapásokat olyan kiváló sípmesterek vezetik, mint Arany Tamás, Makai János, Pál László és Varga Gábor.

A PMSC öregfiúk-csapatát Megyeri Károly (képünkön) és Bodnár László vezeti, míg pályára lép Kurucsai Kornél, Szabados József, Turi Zsolt, Knézics Barna, Fehér Csaba, Nagy Ervin, Vas László, Mészáros Ferenc, Pataki Tamás, Lehota Tibor, Czéh László, Kósa Sándor, Hergenrőder Tamás és Bolboaca Augustin is.

Forrás: PMFC