Hosszú kihagyás vár Martinov Lilire, megsérült az MTE kéziseinek fiatal kapusa

2018. március 15. csütörtök 18:55

Hosszú kihagyás vár Martinov Lilire, megsérült az MTE kéziseinek fiatal kapusa

Rossz hírek érkeztek a MTE Kézilabda Szakosztályától, hiszen vasárnap, a Gárdony elleni bajnokin súlyos térdsérülést szenvedett a felnőttek kapusa. Martinov Lilinek elszakadt az elülső keresztszalagja a bal térdében. Helyére a szezon végéig Csapó Kincső érkezik újra Dunaújvárosból kettős játékengedéllyel a baranyai csapathoz.  

Jól kezdődött a tavaszi szezon a mohácsi kéziseknek, ugyanis az eddig lejátszott hat mérkőzésből öt meccsen sikerült a pontszerzés a női kézilabda NB I/B-ben.

A sikerekből jócskán kivette a részét a mindössze tizenhat éves kapus, Martinov Lili is, akire november óta nagy feladat hárult a felnőtt csapatnál.

Parádés védéseit azonban most egy ideig nélkülöznie kell mind a csapatnak, mind a közönségnek, hiszen a múlt vasárnap, a Gárdony ellenében sikerrel megvívott bajnokin az első félidőben egy rossz leérkezést követően keresztszalag-szakadást szenvedett. A fiatal tehetségre féléves kényszerpihenő vár.

- A szezon hátralévő részét Hajek Rékával és Csapó Kincsővel oldjuk meg. Kincső kettős játékengedéllyel ismét játszhat nálunk a Dunaújváros segítségének köszönhetően. Lilinek minden segítséget megadunk, támogatjuk és visszavárjuk a mohácsi kapuba - árulta el lapunknak Gerber Csaba, a szakosztályvezető.

Csapó Kincső az őszi szezonban már öt mérkőzésen védte a mohácsiak kapuját, a VKL SE Győrnek ráadásul még gólt is lőtt. Hajek Réka télen érkezett a felnőtt kerethez.

A Mohácsi TE jelenleg a hetedik helyet foglalja el a tabellán, szombaton délután öt órakor a Szekszárdot fogadják a lányok a Városi Sportcsarnokban.

 

Dittrich Zsófia - Fotó: Dömse Zoltán