Harkányba látogatnak a focisták, nem lesz könnyű menet

2018. április 22. vasárnap 08:38

Harkányba látogatnak a focisták, nem lesz könnyű menet

Harkányban játszanak vasárnap a mohácsi focisták a bajnokság 24. fordulójában. A hazai csapat tavasszal elég jól szerepel, és a mohácsiak sem panaszkodhatnak, hisz utolsó három meccsüket nyerték, ezért egy izgalmas meccsre számíthatunk.

Nem lesz könnyű dolga a Mohácsnak vasárnap délután Harkányban, hiszen sérülés, eltiltás és betegség is hátráltatja a csapatot. Spannenberger János úgy néz ki, a szezon további részét nem vállalja, ismét bokaszalag-szakadást szenvedett, Pókos Csongor eltiltott, Brukner Balázs beteg, Horváth Gábor pedig műtét előtt áll.

Mindezek ellenére jó formában vannak a mohácsiak, utóbbi három meccsüket sikerült behúzni, s most hétvégén is kell a jó játék majd, hogy megszerezzék a három pontot, s megtartsák dobogós helyüket.

A Harkány jelenleg a tabella tizenkettedik helyén áll, a Mohács a harmadik, de ez senkit ne tévesszen meg, mert a vendéglátóknak tavasszal voltak meglepő meccseik, ugyanis döntetlent játszottak a Szászvárral és a Komlóval, a Szederkényt pedig megverték, szóval képesek meglepetést okozni, főleg hazai pályán.

Gienger Megyei I. osztály férfi felnőtt 24. forduló

Gyógyfürdő Harkány - Mohácsi TE 1888

Időpont, helyszín: 2018. 04. 22. vasárnap, 16:30, Harkány.

A hétközi fordulóban, szerdán a Mohács a Bóly otthonában játszott, ahol riválisát 2-1-re tudta felülmúlni. 

Gólszerzők: Izsák 30', Fischer 52', illetve Erdélyi 5'. 

D. Zs.