Focihétvége: mai és egykori spílerek is érkeznek a pénteken kezdődő mohácsi teremtornára

2018. december 18. kedd 15:46

Focihétvége: mai és egykori spílerek is érkeznek a pénteken kezdődő mohácsi teremtornára

Hétvégén negyedik alkalommal rendezik meg a Városi Sportcsarnokban a Horfer Kupát. A felnőtt teremlabdarúgó tornán ezúttal három napon keresztül zajlanak a mérkőzések, élvonalbeli és egykori neves, baranyai labdarúgók részvételével, szerelést ölt mások mellett Márton Gábor, Tököli Attila és Márkvárt Dávid is. 

 

 

A szervezők az idei tornát amatőr, profi és öregfiúk (+35) kategóriában, összesen 31 csapat részvételével rendezik meg. A környéken egyedülálló, hogy ötször kétméteres kapura játszanak, hiszen inkább a 3x2-es méret a megszokott. A pályán egyszerre csapatonként öt játékos és egy kapus tartózkodhat majd.

A program pénteken este 18 órakor kezdődik.

Az öregfiúk számára szombaton rendezik a mérkőzéseket, míg az amatőr és a profi kategóriában - a csoportmérkőzések után kialakult sorrendet követően - vasárnap délután kezdődik a torna legérdekesebb része.

Az amatőröknél négy, míg a profiknál nyolc csapat jut az egyenes kieséses szakaszba. A tornán első- másod- és harmadosztályban szereplő labdarúgók is pályára lépnek, illetve az öregfiúk között is találkozhatunk majd korábbi neves baranyai játékosokkal.

A zárónapon, vasárnap az is kiderül, megtörik-e a Keretbe SE egyeduralma, akik a profik között eddig mindhárom alkalommal bajnokok lettek.

A tornán kategóriánként díjazzák a legjobb játékost, a legjobb kapust illetve a gólkirályt is. Megválasztják a torna legjobb mohácsi játékosát és a legsportszerűbb csapatát is.

A szervezők ezúttal is színvonalas tornára számítanak, izgalmas, kiélezett és nem utolsósorban közönségszórakoztató mérkőzésekre. Remélik, az idei rendezvényre is legalább olyan szép számban látogatnak ki a nézők, mint a tavalyira.

A belépés mindenki számára ingyenes, a helyszínen büfé üzemel. 

Erdélyi Bianka