Ez nagyon fájt: súlyos vereséget szenvedtek kéziseink a Misleny elleni rangadón

2018. november 17. szombat 14:00

Ez nagyon fájt: súlyos vereséget szenvedtek kéziseink a Misleny elleni rangadón

Nincs mit szépíteni: nagyon elverte a Kozármisleny a Mohácsi TE 1888 női kéziseit az NB I/B baranyai rangadóján. A mohácsiaknak lényegében esélyük sem volt ezen az estén. 

 

Bárhol is játsszák, női kézilabdában a Mohács és a Kozármisleny meccse mindig parázs hangulatú, s rendre szoros csatákat hoz.

A szurkolókon pénteken este sem múlott semmi, azonban a mohácsiak ezúttal nem tudták élessé tenni a küzdelmet, dacára annak, hogy ezúttal is ez volt számukra az év meccse.

A mérkőzés első tizenöt perce még kiegyenlített küzdelmet hozott, felváltva estek a gólok. A kihagyott hazai ziccerek azonban ismét megbosszulták magukat.

A vendégek a félidő végéig két 3-0-ás és egy 4-0-ás rohamot is produkáltak, ami igencsak aggasztó helyzetbe hozta a mohácsiakat a szünetig.

Aztán a második félidő rémálomszerűen indult, hét perc után már kilenc volt közte.

Bár az esély a mérkőzés megfordítására szinte teljesen elúszott, de ami a legfájóbb, hogy úgy tűnt, a mohácsiak egyszerűen fel is adták a mérkőzést. A vendégek folyamatosan növelték az előnyt, a végén pedig a szülinapos Bozsovics már csak kozmetikázni tudott az eredményen.

Mohácsi TE 1888 - Kozármisleny SE 16-30 (8-13)

Mohácsi TE:

Nagy Tünde - Bozsovics Rita 4, Spán Ildikó 4 (2), Berta Bianka 1, Grünfelder-Tóth Alexandra 1, Kónya Kinga, Hahner Dóra 1

Csere: Kölcze Gabriella - Ladics Vivien, Ilyés Lilla 1, Dittrich Zsófia 3 (2), Fekete Alexandra 1, Policsek Rebeka, Szidonya Emese, Rózsa Adrienn

Edző: Füzesi Ferenc

"25 percig bírtuk, aztán az ellenfél felülkerekedett és megérdemelten győzött."


Erdélyi Bianka - Fotó: Puskás Zsolt