Európai Sporthét: ingyenes edzések Mohácson is

2017. szeptember 22. péntek 08:09

Európai Sporthét: ingyenes edzések Mohácson is

Az Európai Sporthetet idén szombattól szombatig, vagyis szeptember 23. és 30. között rendezik meg az Európai Bizottság kezdeményezésére. A különleges kezdeményezés sikeréhez a mohácsi Star Fit Egyesület is szeretne hozzájárulni. 

Az Európai Bizottság ezzel a kezdeményezéssel is szeretné népszerűsíteni a kontinensen a sportot, a testmozgást, az egészséges életmódot. Az egész Európára kiterjedő kampány arra ösztönzi az érintett államok lakóit, kortól és nemtől függetlenül, hogy e pár napon többet mozogjanak és azután egész évben (s a remények szerint azt követően is...) maradjanak aktívak.

Kiemelt cél, hogy olyanokat szintén sikerüljön mozgósítani, akik csak ritkán vagy egyáltalán nem szoktak sportolni a mindennapokban.

A különleges kezdeményezés sikeréhez a mohácsi Star Fit Egyesület is szeretne hozzájárulni:Kling Erika és Sztárcsevics János vezetésével ezért a jelzett időtartamban, szeptember 23-ától 30-áig az összes Xfight-, Zumba- és Gymstick-edzésen INGYENESEN vehetünk részt a Mohácsi Kisfaludy Károly Gimnázium tornatermében.

Az edzésekről, kezdési időkről készséggel adnak felvilágosítást a (06) 30-21- 66-563- as és (06) 20-91- 11-291- es telefonszámon, illetve a [email protected] és a
[email protected] e-mail- címen.

EQM