Az őszi szezon utolsó mérkőzésén a Marcalit fogadják a mohácsi kézisek

2017. december 08. péntek 15:43

Az őszi szezon utolsó mérkőzésén a Marcalit fogadják a mohácsi kézisek

Szombaton véget ér az NBI/B-s bajnokság őszi szezonja, a 13. fordulóban a Marcali VSZSE érkezik Mohácsra. A hazaiak célja egyértelműen a két pont megszerzése, bár valljuk meg, ehhez a kellemetlen játékstílust képviselő vendégeknek is lesz egy-két szavuk. 

 

Az előző fordulóban az MTE Mosonmagyaróvárra látogatott, ahol olyan sima vereséget szenvedett, mintha csak Sam Neill és a Tyrannosaurus harcát láttuk volna a Jurassic Parkból.

A mérkőzés után a legfontosabb az volt, hogy minél előbb túllépjenek a vereségen a mohácsiak és a következő ütközetre készüljenek, ami létfontosságú lesz számukra.

A Marcali az előző fordulóban a Nemzeti Kézilabda Akadémiát fogadta, a vendégek tizennégy gólos győzelemmel távoztak, így minden bizonnyal soros ellenfelünk is javítani szeretne az év utolsó mérkőzésén.

Mohácsi oldalon Kaló Zsófia és Zsolt Krisztina sincs százszázalékos állapotban, ami megnehezítheti a hazaiak helyzetét, a szombati találkozó eredménye azonban a szezon végén is helyezéseket dönthet el, így nagyon fontos lenne a két pont megszerzése.

A mérkőzés szombaton délután 5 órakor kezdődik, az eredményről természetesen beszámolunk.

E. B. - Fotó: Dömse Zoltán (archív)