Az összes jegy elfogyott a horvátok elleni Eb-selejetezőre

2019. február 19. kedd 12:21

Az összes jegy elfogyott a horvátok elleni Eb-selejetezőre

Telt ház előtt játszhat majd a magyar labdarúgó-válogatott a világbajnoki ezüstérmes horvátokkal az Európa-bajnoki selejtezősorozat első hazai mérkőzésén. 

 

A magyar szövetség (MLSZ) honlapjának híre szerint kedd délelőttre minden jegy elkelt a március 24-én esedékes találkozóra, melyet a Groupama Arénánban rendeznek.

Az MLSZ emlékeztet rá, hogy a belépőket múlt péntektől elsőként a szurkolói klub tagjai vásárolhatták meg, egységesen húszszázalékos kedvezménnyel, majd hétfőtől mindenki előtt megnyílt a vásárlás. A klubtagok nagy számban éltek az elővásárlási lehetőséggel, az első három napon közel hatezer jegy kelt el.

A hazai Eb-selejtezőkre kedvezményes árú bérleteket is lehetett vásárolni, ezekből csaknem hatezer fogyott el. A bérletárusítás első napján - a szurkolói klubtagoknak itt is elővásárlási lehetőségük volt - több mint 2500-an biztosították helyüket mind a négy hazai mérkőzésre. A jegyárusítás kezdetére a bérletek közel kilencven százaléka gazdára talált.

A magyar csapat a szlovákok ellen, idegenben kezdi meg a sorozatot március 21-én. A Nagyszombaton sorra kerülő találkozóra már február elején elkelt a szlovák szövetség által biztosított mintegy kétezer, vendégszektorba szóló belépő mindegyike.

A 2020-as Eb-nek 12 ország 12 városa ad otthont, köztük Budapest is. A rendezők részvétel esetén a csoportkörben legalább két meccset hazai pályán játszhatnak, de a kieséses szakaszban már nem. A magyar fővárosban három csoporttalálkozóra és egy nyolcaddöntőre kerül majd sor.

A magyar válogatott idei Eb-selejtezőinek időpontjai:
március 21.: Szlovákia-Magyarország
március 24.: Magyarország-Horvátország
június 8.: Azerbajdzsán-Magyarország
június 11.: Magyarország-Wales
szeptember 9.: Magyarország-Szlovákia
október 10.: Horvátország-Magyarország
október 13.: Magyarország-Azerbajdzsán
november 19.: Wales-Magyarország

MTI