Az év meccse következik: a Kozármislenyt fogadják pénteken a mohácsi női kézisek

2018. november 15. csütörtök 17:44

Az év meccse következik: a Kozármislenyt fogadják pénteken a mohácsi női kézisek

Pénteken este hét órakor rendezik a Városi Sportcsarnokban a megyei rangadót, a Mohácsi TE 1888 vendége a Kozármisleny lesz a női kézilabda NB I/B-ben. A mohácsiaknak van miért törleszteniük, hiszen legutóbb odahaza háromgólos vereséget szenvedtek riválisuktól. 

 

Túlzás nélkül az év mérkőzése vár pénteken a Mohácsi TE 1888 női kézilabdacsapatára, hiszen a Kozármisleny együttesét fogadják a bajnokság soron következő fordulójában.

A Mohács a múlt hétig szépen gyűjtögette a pontokat, ennek köszönhetően a harmadik-negyedik helyen álltak a tabellán.

A hazai veretlenség azonban a hetedik fordulóban megszakadt, hiszen a Győri ETO elleni mérkőzésen a hitehagyott és rengeteg hibával tarkított teljesítménynek nulla pont lett az eredménye.

A mélypontból sok ideje nincs kimászni a csapatnak, hiszen pénteken már jön a következő fellépés, ráadásul a Kozármislenyt fogadja Füzesi Ferenc gárdája.
Az elmúlt évek statisztikája alapján az erőviszonyok kiegyenlítettek, a legutóbb lejátszott tíz mérkőzésen négy mohácsi és három mislenyi győzelem, illetve három döntetlen született.

A legutóbbi találkozón, szintén Mohácson, a Kozármisleny örülhetett, hiszen háromgólos győzelmet aratott, amiért most szeretnének visszavágni a Duna-partiak.

- Pontosan tudjuk, hogy nagyon fontos mérkőzés vár ránk pénteken, így is fogunk pályára lépni - mondta lapunknak a mohácsiak játékosa, Bozsovics Rita (képünkön), aki éppen pénteken ünnepli 24. születésnapját. - Sosem könnyű a Kozármisleny ellen játszani, de biztos vagyok benne, hogy mindenki mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy győztesen hagyjuk el a pályát és kiszolgáljuk a közönségünket.

A mérkőzésen hazai részről Rittlinger Lotti nem lép pályára, hiszen az ifjúsági válogatott edzőtáborában vesz részt a héten, míg a vendégeknél Hosszu Boglárka súlyos sérülésének köszönhetően nem játszhat.

A találkozó pénteken este hét órakor kezdődik.

A felnőtt belépőjegyek 800 forintba, míg a diák-és nyugdíjas belépők 400 forintba kerülnek. A kapukat 18 órakor nyitják ki.

A szervezők kérik, hogy időben érkezzenek a szurkolók a helyszínre, hiszen a várható nagy érdeklődés miatt így elkerülhető a sorban állás a pénztárnál. A lelátókra kizárólag műanyag pohárban lehet majd felvinni az italokat.

Erdélyi Bianka - Fotó: Löffler Péter (archív)