Véget ért a hajsza: bozótvágó késsel akart végezni riválisával egy szigetvári férfi - Videó!

2022. augusztus 12. péntek 11:02

Véget ért a hajsza: bozótvágó késsel akart végezni riválisával egy szigetvári férfi - Videó!

A nyomozók emberölés kísérletével gyanúsítják azt a 35 éves szigetvári férfit, aki egy machetével támadt ismerősére a mozsgói szőlőhegyen. 

 

 

A rendőrségre kedden 22 óra 15 perckor érkezett bejelentés arról, hogy a mozsgói szőlőhegyen megkéseltek egy férfit. A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy egy férfi egy bozótvágó késsel támadt a sértettre, majd elmenekült a helyszínről.

A rendőrök beazonosították a feltételezett elkövetőt, majd jelentős erőkkel kezdték meg a támadó felkutatását.

A széles körű adatgyűjtés eredményeképpen a szökésben lévő 35 éves szigetvári férfit a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai fogták el augusztus 11-én délután Zalaegerszegen, majd átadták a baranyai zsaruknak.

Ezt követően előállították a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

A gyanú szerint a férfi augusztus 9-én este szerelemféltésből egy machetével a kezében ment ismerőse lakásához, majd miután a sértett ajtót nyitott, rátámadt a nála lévő késsel, és közben azzal fenyegette, hogy megöli. A szúrást a sértett a kezével védte ki, amelynek következtében súlyos sérülést szenvedett.





A férfi az elfogásakor a rendőröknek azt is elmondta, hogy először egy közeli erdőben bujkált, ott rejtette el a bozótvágó kést, valamint a véres ruházatát, amelyet a nyomozók megtaláltak, és lefoglaltak.

Ellene - őrizetbe vétele mellett - emberölés kísérlete miatt nyomoznak.

Forrás: BMRFK