Vasárnap is hajózhatunk Mohács környékén, de messzebbre is mehetünk a katamaránnal

2019. június 26. szerda 10:37

Vasárnap is hajózhatunk Mohács környékén, de messzebbre is mehetünk a katamaránnal

Most vasárnap és július 7-én is egyórás kirándulásra indulhatunk a Dunán a Mohács I.-el. A szupermodern, gyors járású katamaránnal Bajára, Gemencre, Eszékre és Újlakra is kirándulhatunk, mindemellett minden szombaton délután egyórás sétahajózásra is befizethetünk. A hajót magánszemélyek, cégek, alapítványok és intézmények is kibérelhetik. 

 

A bruttó 207 millió forintba került korszerű, nagyon jól felszerelt hajó ötven fő szállítására alkalmas.


A Mohács I.-et hazai cég, a Magyar Kikötő Zrt gyártotta, az ötven fő szállítására képes hajó akadálymentes, utazási sebessége akár a negyven km/órát is elérheti. Az utasok komfortérzetéről a fedélzeten a hűtő-fűtő klímával és mosdóval ellátott panorámás terem gondoskodik.

A helyiségben egy büfésarkot és egy kis pódiumot is kialakítottak. A korszerű okos televízió és a hangosítás ideálissá teszik a hajót előadások, prezentációk és művészeti események megtartására éppúgy, mint vállalati rendezvények, tréningek, tanulmányi kirándulások, baráti és családi rendezvények lebonyolítására.

A hajóval 10-15 kerékpár is kényelmesen szállítható, így kombinálhatók a programok szárazon és vízen.

A Mohács I.-et a Mohácsi Városgazdálkodási és Révhajózási Nonprofit Kft. üzemelteti, s természetesen az a cél, hogy minél többen igénybe vegyék a szolgáltatásokat.

A cég a konkrét árakat is közzétette.

A nyári időszakban minden vasárnap, délután öt órakor egyórás hajózásra indulhatunk a katamaránnal, ami a felnőttek számára 2500, gyerekek részére 1300 forintba kerül.

A szupermodern, gyors járású hajóval Bajára, Gemencre, akár Kiskőszegre, Eszékre és Újlakra is kirándulhatunk.

Magánszemélyek, alapítványok, intézmények is kibérelhetik a Mohács I.-et, óránként bruttó nyolcvanezer forintért, a vállalkozások a díjszabás szerint bruttót 127 ezer forintért (ezek az árak kikötés nélkül értendők).

Ballagásra, csapatépítő tréningekre, esküvőkre, exkluzív partikra vagy például partnertalálkozókra is kiváló helyszín lehet a hajó.

 

A feltételekről, egyedi ajánlatokról a Polgármesteri Hivatal épületében működő Tourinform irodában (Mohács, Széchenyi tér 1., telefon: +36 69 505 515) lehet érdeklődni.

Jegyvásárlás a Tourinformban és az MVR Nonprofit Kft. mohácsi oldali jegypénztárában
(Szent János u. 1. - telefon: 305-183).

A hajóval kapcsolatos további részletekről a www.mohacsvgv.hu oldalon tájékozódhatunk.

EQM