Változásokat vezettek be a révátkeléssel kapcsolatban

2020. március 16. hétfő 16:37

Változásokat vezettek be a révátkeléssel kapcsolatban

A mohácsi komp menetrend szerint közlekedik továbbra is, azonban az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó járvány megelőzéséről szóló kormányrendelet előírásait szem előtt tartva, az alábbi változásokat vezették be. Közlemény:

 

Jegyvásárlásra vonatkozó előírások:
Kérjük Tisztelt Utasainkat, hogy menetjegyváltáskor az erre kijelölt felfestett sáv mögött szíveskedjenek várakozni, továbbá a várakozás alkalmával egymástól 2 méteres távolságot szíveskedjenek tartani!

Gépjármű-jegy vásárlására vonatkozó információk:
A gépjárművel történő átkelést megelőzően a menetjegy vásárlása a jegypénztárban történik. A menetjegy helyett az utas részére cikkösszesítő kerül átadásra. A jegypénztáros a vásárlás alkalmával a gépjármű rendszámát jegyzéken rögzíti.
A járat indulásakor, a kompra történő felszállás előtt a gépjármű forgalmi rendszámát rögíztő jegyzék a jegykezelő részérre kerül átadásra, ezt követően a jegyzéken szereplő járművek megkezdik a kompra történő felszállást.

Személy- és kerékpárjegyek vásárlására vonatkozó információk:
A személy- és kerékpárjegyek megváltása a jegypénztárban a szokásos ügymenetben történik. A vásárlás alkalmával az utas részére a menetjegy kiadásra kerül. A kompra történő beszállás alkalmával az utas a megváltott menetjegyet - a jegykezelőnek történő átadás helyett - a jegykezelőnek felmutatja, ezt követően pedig a menetjegyet a kompon elhelyezett gyűjtőedényzetbe helyezi el.

Éjszakai révhajói igénybevételére vonatkozó korlátozó intézkedések:
Tájékoztatjuk Tisztelt Utasainkat, hogy az éjszakai révhajó szolgáltatása kizárólag bérlet ellenében vehető igénybe, menetjegy váltására határozatlan ideig nincs lehetőség!

Különjárat korlátozása vonatkozó intézkedések:
Tájékoztatjuk Tisztelt Utasainkat, hogy különjárat azonnali megrendelésére határozatlan ideig nincs lehetőség!

Menetrendet érintő esetleges korlátozások:
Felhívjuk a Tisztelt Utazóközönség figyelmét, hogy a fenti korlátozó intézkedések bevezetése a menetrendben csúszásokat idézhet elő, amely menetrendi csúszásokért előzetesen szíves elnézésüket, és megértésüket kérjük!

EQM