Titokzatos telefonhívást kapott halála előtt Bogdán László, Cserdi polgármestere

2020. július 14. kedd 14:43

Titokzatos telefonhívást kapott halála előtt Bogdán László, Cserdi polgármestere

A cigány közéletben szereplő és hangadónak számító forrásaink szerint Bogdán László az öngyilkosságát megelőző órákban titokzatos telefonhívást kapott. Informátoraink megerősítették, hogy délután fél háromkor félrevonulva telefonon beszélt valakivel, majd szó nélkül távozott a cserdi hivatalból. Többen úgy sejtik, hogy egy ismert televíziós riporternővel való kapcsolatának kudarca áll a tragikus öngyilkosság hátterében, olvasható a hirado.hu-n .

 

 

 

Hétfőn délután és kora este sok helyi, a zöldség-gyümölcs feldolgozóüzemben dolgozó munkás kereste, a polgárőrség egész éjjel kutatott utána a településen és környékén.

Holttestét kedd hajnalban találták meg a feldolgozótelep egyik munkacsarnokában. Egyes hírek szerint önkezével vetett véget életének. Az okok ismeretlenek, mivel a rendőrség a nyomozásra való tekintettel semmiféle információt nem ad ki.

Ismerősei szerint az utóbbi hónapokban közeli, intim kapcsolatot ápolt egy ismert televíziós riporternővel, akivel a fővárosban is többször együtt látták. A hirado.hu által elért, a polgármestert ismerő szereplők úgy sejtik, hogy ennek a kapcsolatnak a kudarca, egy esetleges szakítás állhat a váratlan öngyilkosság hátterében.

Bogdán László 46 éves volt, Cserdit 2006 óta irányította, előtte négy éven át önkormányzati képviselőként és alpolgármesterként is dolgozott.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI érdeklődésére azt közölte, a haláleset körülményeit a Szigetvári Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja.

Forrás: hirado.hu - Fotó: MTI/Balogh Zoltán