Szombaton kinyit az uszoda Mohácson, a kültéri medencéket használhatjuk

2020. június 05. péntek 08:32

Szombaton kinyit az uszoda Mohácson, a kültéri medencéket használhatjuk

Az eddigi borongós, hűvös időjárással szemben nyárias meleget ígérnek a meteorológusok hétvégére, ami akár arra is alkalmat kínálhat, hogy felkeressük az uszodát. Szombattól Mohácson is megtehetjük. 

 

 

 

A Mohács Uszoda tájékoztatása szerint szombaton megnyitják a kültéri létesítményeket, így a sport- és úszómedencét, az élmény- és a gyermekmedencét.

A kinti büfé szintén várja majd a vendégeket.

A nyitással párhuzamosan a fürdőzők biztonsága érdekében több óvintézkedést is bevezetnek, a Nemzeti Népegészségügyi Központ előírásai alapján.

Maximalizálják a vendéglétszámot a medencékben (4m2/fő) és a fürdő teljes területén (16m2/fő) is.

Naponta többször fertőtlenítik a beléptető zónákat, az öltözőket, a zuhanyozókat és az illemhelyeket,valamint az egyéb közösségi tereket.

A nem közös háztartásból érkező vendégeket arra  kéri,  tartsák be a fizikai távolságtartáshoz szükséges, minimum 1,5 méteres távolságot.

 

A pénztár előtt a kézfertőtlenítés kötelező, a várakozásnál ajánlott a maszk használata.  A fürdő egész területén kötelező a papucs használata, csakúgy, mint a medencébe lépés előtt és után szappanos elő- és utófürdő.

Az előírások közé tartozik az is, hogy egy pályán legfeljebb öten úszhatnak egyszerre,  s az uszodamesterek figyelnek arra, hogy az úszók egymástól a lehető legmesszebb található pályára kerüljenek.

M. B.