Színes vagy egyszínű - melyik férfi kapucnis pulóver stílusosabb? Íme, néhány divattipp!

2023. szeptember 19. kedd 20:35

Színes vagy egyszínű - melyik férfi kapucnis pulóver stílusosabb? Íme, néhány divattipp!

Itt van az ősz, közeleg a tél, ezzel együtt beköszönt a pulóverszezon. Ez az egyik legpraktikusabb viselet, ráadásul tavasszal épp úgy jól jön, mint a zimankósabb időszakban. Viszont megéri külön ruhatárat beszerezni az emberes hónapokra, mert hangulatában ez a periódus nagyon más, mint amit a tavaszi képvisel.

1. 2023-ban a sokszínűség a trend

A színes modellek nem mindenkinek állnak jól, de ami még nagyobb igazság, hogy sokan tartanak tőlük. Mert nem túl férfiasak, mert nem túl szokványosak... Míg utóbbi kijelentés igaz, tényleg nem sorolhatóak a sablonos megoldások közé, addig előbbi tévedés, mert nagyon is markáns fellépést biztosíthatnak a személyiséghez passzoló színek. Például a Bolf kínálatában a bordó az egyik határozottan őszre hangolt árnyalat, ami első pillantásra szokatlannak tűnhet, különösen azoknak, akik általában a sötét színeket választják, de aztán hamar egyértelművé válhat, hogy nagyon is stílusos döntés, amit élmény viselni. De nyilván ez a többi, rendhagyónak mondható színvariációra is érvényes. Megéri legalább nézelődni, kicsit kíváncsibban hozzáállni a választékhoz, mert ez a nyitottság egy idő után magával hozhatja az újítás vágyát.

2. Íme, a sztárárnyalatok - egyszínűek és keresettek!

Természetesen azoknak sem kell kétségbe esniük, akiktől tényleg merőben távol áll a színes pulcsi hordásának gondolata. Ekkor jöhetnek azok az árnyalatok, amikkel képtelenség melléfogni, mert egyszerűen folyamatosan a divatos színpaletta élén járnak, el- és letörölhetetlenek. Fekete, sötétkék, khaki és szürke. Ezek azok az alternatívák, amik nagyon népszerűek, és alapvetően passzolnak is az ősz hangulatához, atmoszférájához. Mondhatnánk a fehéret is, de igazság szerint ez a legtöbbször praktikum tekintetében nem a legjobb verzió. Kicsit több kényelmetlenség élhető meg vele a rohanó mindennapokban, mint mondjuk egy fekete vagy sötétkék modellel.

3. A csuklya még mindig divatos!

Van, aki el sem tudná képzelni kapucni nélkül a pulóverét, megint más bizonytalan, hogy kipróbálja-e? Nos, a tapasztalatok azt mutatják, hogy tízből kilencen nagyon elégedettek a látvánnyal és az összhatással. Ráadásul, ha csípősebb szélrohamok borzolják a hajfürtöket, akkor nagyon jól jön a csuklya nyújtotta védelem. Eső ellen persze nem elegendő, de az ősz szeszélyessége kitűnően átvészelhető a segítségével. Ami a viselését illeti, arra megéri odafigyelni, hogy ha fölé kabát kerül, akkor ne keltsen a pulóver púpos érzetet. Így máris pazarrá válhat a megjelenés!

4. A kenguruk tudnak valamit!

A kenguruzsebes variánsok egyrészt tipikus kisugárzással rendelkeznek, amiért sokan rajonganak, másrészt, meg kell hagyni, funkcionalitás terén is kimagaslóan teljesítenek. Mire képes egyetlen egy nagyméretű zseb, igaz? Elegendő csak végignézni ezeket a modelleket, és nyomban nyilvánvalóvá válhat, hogy ellenállhatatlanul stílusosak.

És akkor mindez csak a jéghegy csúcsa! A sikeres beruházás könnyedén bebiztosítható akkor, ha a kosárba csak olyan pulóverek kerülnek, amik személyre szabott tulajdonságokkal büszkélkednek.

 

(X)