Szerte a megyében folyamatosan toborozzák a határvadászokat

2022. augusztus 02. kedd 13:16

Szerte a megyében folyamatosan toborozzák a határvadászokat

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság toborzócsoportja július 2-án Pécsett, az Apáczai Művelődési Házban, július 29-én a Szigetvári Rendőrkapitányságon, míg július 30-31-én Nagynyárádon, a XXI. Országos Kékfestő Fesztiválon népszerűsítette a szerződéses határvadász-képzést.

 

A képzés iránt érdeklődők tájékoztatást kaptak a jelentkezési feltételekről, a várható szolgálati feladatokról, az illetményről és a kiegészítő juttatásokról.

Megyénkben továbbra várják az érdeklődőket a rendőrkapitányságon, rendőrőrsökön, ahol munkatársaink személyesen adnak tájékoztatást a szerződéses határvadász jogviszonyról.

A toborzás szerdán 9 órától 11 óráig Pécsett, a Makay István úton található Tesco áruházban, 13 órától 15 óráig a Mecsek Áruháznál, 13 óra 45 perctől 14 óra 45 percig a Pécsi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán (Zrínyi utca), augusztus 4-én 10 órától 12 óráig az Árkád Bevásárlóközpontban, augusztus 6-án órától Mohácson a Sokac Babfőző Fesztiválon, valamint Baranyahídvégen és Endrőcön a Falunapon folytatódik.

Érdeklődni a [email protected] e-mail címen, vagy a 06-72/504-434 -es telefonszámon és a megye valamennyi rendőri szervénél lehet.

 

Forrás: BMRFK