Pénztárcát lopott el két nő egy mohácsi áruházban

2018. július 22. vasárnap 10:08

Pénztárcát lopott el két nő egy mohácsi áruházban

Vádemelési javaslattal zárták le a mohácsi rendőrök a nyomozást az ellen a két nő ellen, akik egy mohácsi áruházból loptak el egy pénztárcát. 

 

Lopás gyanúja miatt nyomozott a Mohácsi Rendőrkapitányság egy 56 éves vásárosdombói nő és egy 17 éves dunaszekcsői lány ellen, akik a gyanú szerint tavaly december 28-án egy mohácsi áruházban ellopták egy nő pénztárcáját a benne lévő készpénzzel és iratokkal együtt.

A sértett letette egy polcra a táskáját, majd ottfelejtette, és mire visszaért már hiányzott belőle a tárcája.

A rendőrök azonosították, majd március 1-jén elfogták a két nőt, és előállították őket. A lány gyanúsítotti kihallgatásán elmondta, hogy a pénztárcát az ismerőse vette ki a táskából, majd az áruházból kiérve kivette a pénzt, a pénztárcát pedig neki adta.

A lány hazaérve elégette a benne lévő iratokat, a tárcát pedig használta. A rendőrök a lakásán megtartott kutatás során lefoglalták a lopott bukszát, majd visszaadták a tulajdonosának.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Mohácsi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Forrás: BMRFK