Neves mesterszakácsok készítette ínyencségek Mohácson
2015. szeptember 23. szerda 07:04

Ambrus György Venesz-díjas olimpiai és világbajnok mesterszakács, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség alelnöke, valamint Toókos Ferenc olimpiai és világbajnok mesterszakács lesznek a társai Molnár Tamásnak, a SubRosa Étterem chefjének szeptember 26-án, szombaton, hogy a Szent János Hotelben este fél 7-kor kezdődő vacsoraest vendégeinek igazi kulináris élményt nyújtsanak.
Mohács gasztronómiai történetének újabb állomásaként jegyezhető a nemzetközileg elismert, az elmúlt években több világversenyen sikerrel részt vett mesterszakácsok „vendégszereplése" városunkban, ahol a hasonló, konyhaművészetben jeleskedő neves szakemberek utoljára Nagy Tibor meghívására a Halászcsárdában fordultak meg.
A 2008 óta vendégeket fogadó SubRosa Étterem színvonalas rendezvényeiről és a három éve bevezetett vasárnapi svédasztalos ebédkínálatáról vált igazán elismertté. Ezúttal a vacsoraest vendégeinek számos ínyencséggel ötfogásos, sorbet-val kiegészített menüsort kínálnak, amit a helyi Eberhardt Pincészet és a Pécsi Püspöki Pincészet borai tesznek teljessé.
Képünkön: munkában a házigazda, Molnár Tamás chef, a SubRosa konyhájában.
B. M.
Facebook box
Megosztás
Mások most ezeket a cikkeket olvassák
- Kigyulladt Újmohácson a rendelőnek is...
- Egyetlen baranyai városra...
- Súlyosan megsebesítette anyját és...
- A volt kenyérgyár bontásával kezdődik...
- A kilencvenedik tanítási év zárult le...
- Lángoló autót oltottak a tűzoltók...
- Orrtörő versendi kemény legényeket...
- Nagyon befűtenek: 34 fok is lehet...
- Ezúttal Mohácson próbálják átverni az...
- Elkezdődött az egyhetes rendőrségi...