Neves mesterszakácsok készítette ínyencségek Mohácson

2015. szeptember 23. szerda 07:04

Neves mesterszakácsok készítette ínyencségek Mohácson

Ambrus György Venesz-díjas olimpiai és világbajnok mesterszakács, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség alelnöke, valamint Toókos Ferenc olimpiai és világbajnok mesterszakács lesznek a társai Molnár Tamásnak, a SubRosa Étterem chefjének szeptember 26-án, szombaton, hogy a Szent János Hotelben este fél 7-kor kezdődő vacsoraest vendégeinek igazi kulináris élményt nyújtsanak.

Mohács gasztronómiai történetének újabb állomásaként jegyezhető a nemzetközileg elismert, az elmúlt években több világversenyen sikerrel részt vett mesterszakácsok „vendégszereplése" városunkban, ahol a hasonló, konyhaművészetben jeleskedő neves szakemberek utoljára Nagy Tibor meghívására a Halászcsárdában fordultak meg.

A 2008 óta vendégeket fogadó SubRosa Étterem színvonalas rendezvényeiről és a három éve bevezetett vasárnapi svédasztalos ebédkínálatáról vált igazán elismertté. Ezúttal a vacsoraest vendégeinek számos ínyencséggel ötfogásos, sorbet-val kiegészített menüsort kínálnak, amit a helyi Eberhardt Pincészet és a Pécsi Püspöki Pincészet borai tesznek teljessé.

Képünkön: munkában a házigazda, Molnár Tamás chef, a SubRosa konyhájában.

B. M.