Nem adják fel a reményt: búcsúlevelet hátrahagyott nőt keresnek Újmohácson

2020. április 01. szerda 17:31

Nem adják fel a reményt: búcsúlevelet hátrahagyott nőt keresnek Újmohácson

Kedden délután rendőrökkel és más civil szervezetekkel közösen kerestek egy középkorú hölgyet Újmohácson a Pécsi Kutató-Mentő és Tűzoltó Egyesület tagjai. A nőt - aki búcsúlevelet hagyott hátra - ugyan sajnos nem találták meg, de nem adják fel a reményt.

 

Nagy erőkkel érkezett kedden délután Újmohácsra egy több szervezet tagjaiból álló csoport. A bajai rendőrök, a Szekszárdi Kutató-Mentő Csoport, a Pécsi Mentőkutyás Egyesület és a Pécsi Kutató-Mentő és Tűzoltó Egyesület tagjai azért fogtak össze, hogy megtaláljanak egy eltűnt nőt.Munkájukat segítette a Mohácsi Városgazdálkodási és Révhajózási NKft. is, a Dunán ugyanis térítésmentesen kelhettek át a komppal.

Bodor Csaba, a Pécsi Kutató-Mentő és Tűzoltó Egyesület elnöke lapunk megkeresésére elmondta, a középkorú hölgy múlt hét csütörtökön tűnt el. Megtudtuk, sajnos a legrosszabbra kell felkészülni, az újmohácsi nő ugyanis egy búcsúlevelet is hátrahagyott.

A civilek és a rendőrök az eltűnt személy mobiltelefonjának adatai alapján vizsgáltak át egy területet a Duna partján, de nem jártak sikerrel. Ennek ellenére nem adják fel a reményt, és próbálnak még pontosabb információkhoz jutni a telefonszolgáltatótól. Amint ezeket megkapják, ismét a hölgy keresésére indulnak.


Ha Önnek vagy ismerősének segítségre van szüksége, a nap huszonnégy órájában hívhatja a 116-123-as segélyszámot.

Palotás Péter - Fotó: Pécsi Kutató-Mentő és Tűzoltó Egyesület