Mohácsi toborzással indítják a hetet a baranyai rendőrök

2023. január 29. vasárnap 09:50

Mohácsi toborzással indítják a hetet a baranyai rendőrök

A rendőrök az elmúlt héten is több helyszínen várták Baranya megyében a szerződéses határvadász-képzés iránt érdeklődőket. A jövő héten is folytatják a toborzást.

 

 

 

Az egyenruhások a jelentkezés feltételeiről, a felvételi eljárásról és a leendő feladatokról is tájékoztatják az érdeklődőket.

 

 

 

Speciálisan az államhatár őrzésére és a jogellenes migráció megakadályozására irányuló feladatokat ellátó új állománycsoportot, a szerződéses határvadászok toborzása tavaly nyáron kezdődött, és azóta is tart.

Baranyában január 30-án (hétfőn) a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság toborzócsoportja Mohácson, a Mohács Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály épületében várja az érdeklődőket 10.00-11.00 óra között.

A jelentkezés menetéről, feltételeiről, felvételi eljárásról és az új jogviszony tartalmáról bővebb tájékoztatás az alábbi linken is elérhető:


https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes[1]


A Legyél Te is Rendőr[2] Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

 

 

 

 

Forrás: BMRFK