Mohács-szerte otthagyták a szemetüket a Kétfarkúak: segítsünk nekik megtalálni!

2018. augusztus 07. kedd 12:25

Mohács-szerte otthagyták a szemetüket a Kétfarkúak: segítsünk nekik megtalálni!

A közösségi oldalon fordult a Mohácsi Városvédő Egyesület elnöke, M. Bugarszki Norbert a város polgáraihoz, azt kérve, fotózzák le a Kétfarkú Kutyapárt kint felejtett plakátjait, mert talán már ők sem tudják, hol hagyták a szemetüket.  

 

„Jó ideje annak, hogy elmúlt az idei választás. Sok párt sokféle képen igyekezett minket meggyőzni az igazáról. Egyben viszont hasonlóan jártak el. A választások után megszabott határidőn belül beszedték a közterületeken elhelyezett reklámjaikat, leszedték plakátjaikat.

Egyet kivéve. A Kétfarkú Kutyapárt önkéntesei a busójárás keddjén "nagyon vicces" plakátokkal ragasztották tele városunkat. Semmit se kíméltek. Utat, lámpaoszlopot, Kresz-táblát, elosztószekrényt, padokat, bankautomatát és minden egyebet teleragasztottak.

Akciójuk eleve kellemetlen volt, mert a farsangra érkező vendégek figyelmét elvonta az akció (nyilván ez volt vele a céljuk). Abban bíztunk, hogy ez a párt is a többiekhez hasonlóan pár hét alatt megszabadít minket plakátjaitól. Nem így lett", fogalmazott M. Bugarszki Norbert.

Hozzátette, ezt követően abban lehetett bízni, hogy az eső majd lemossa a ragasztmányokat, ám nem így történt, a matricák nem jöttek le, azokat csak lekaparni lehet.

A mohácsi városvédők elnöke arra kérte Pincehelyi Zitát, aki pártja képviselő-jelöltjeként indult volna a választókerületben, ám nem sikerült összegyűjtenie az ehhez szükséges legalább ötszáz érvényes ajánlást, intézkedjen plakátjai eltávolításáról. M. Bugarszki Norbert szerint pár helyen ezt követően eltávolították a plakátokat, de még nagyon sok a helyén maradt.

A városvédő ezért most arra kéri a mohácsiakat, ha jártukban-keltükben ilyenekre bukkannak, plakátot, fotózzák le, s küldjék el Pincehelyi Zitának és az egyesületnek.

„Lehet, hogy elfelejtették már, hogy hova tettek plakátot. Segítsünk nekik emlékezni, s kérjük, hogy szabadítsák meg Mohács utcabútorait, közterületét a szemetüktől", fogalmazott M.Bugarszki Norbert.

M. B.