Minden sporttevékenységet felfüggesztettek az MTE-nél

2020. március 17. kedd 14:24

Minden sporttevékenységet felfüggesztettek az MTE-nél

Járványügyi vészhelyzet:  korlátozások az MTE 1888-nál is. Közlemény:

 

 

„Tisztelt Sporttársak!
A Mohácsi Torna Egylet 1888 Elnöksége március 16-án rendkívüli elnökségi ülést tartott, amelynek több napirendje a koronavírus miatti veszélyhelyzet kihirdetésével kapcsolatos kérdések és feladatok megtárgyalása volt.

Az elnökség az alábbi döntéseket hozta:

A COVID19 - koronavírus járvány hatásainak és veszélyeinek csökkentése érdekében az egyesületben folyó minden szervezett sporttevékenységet azonnali hatállyal felfüggeszt és tiltja azokat. A korlátozás be nem tartása szankciókat von maga után.

A COVID19 - koronavírus járvány miatt a kötelező egyesületi tagdíjfizetést 2020. április 01-i hatállyal felfüggeszti. Kéri azokat a tagokat, akik a nehéz gazdasági helyzet ellenére önkéntes befizetéssel tudják támogatni a szakosztályok, azt tegyék a továbbiakban is.

A Mohácsi Torna Egylet 1888 elnöksége nem engedélyez az idei szezonban a jelenlegi helyzetre való tekintettel semmilyen külföldi sportrendezvényen való részvételt visszavonásig.

Tájékoztatunk továbbá Mindenkit, hogy az irodákban a személyes ügyfélfogadás március 18-ától (szerda) visszavonásig szünetel.

Az iroda dolgozóit az [email protected] e-mail-címen és a +36 20 239 1122-es központi telefonszámon lehet keresni, akik továbbra is a hét minden munkanapján a tagság rendelkezésére állnak.

Köszönjük mindenkinek a megértést és az együttműködést!

Vigyázzunk magunkra és egymásra!"

EQM