Milliós tételben lopta az autókerekeket a komlói Arnold

2017. november 19. vasárnap 09:39

Milliós tételben lopta az autókerekeket a komlói Arnold

Egy komlói férfi közel hárommillió forint értékben lopott autókerekeket egy pécsi kereskedésből - olvasható a police.hu-n.

A Baranya Megyei rendőr-főkapitányság beszámolója szerint egy személygépkocsival közlekedő férfit akartak igazoltatni az egyenruhások Szajkon október 30-án hajnalban, azonban az autós a rendőri karjelzést figyelmen kívül hagyva továbbhajtott. A rendőrök követték a férfit, aki a szajki téglagyárhoz próbált bekanyarodni, de a kerítésnek ütközött, majd kiugrott a járműből és elfutott.

A rendőrök perceken belül elfogták a 33 éves komlói férfit, aki a gépkocsijában lévő autókerekekkel nem tudott elszámolni, ezért B. Arnoldot előállították és kihallgatták gyanúsítottként. A megalapozott gyanú szerint a férfi a járműben talált kerekeket azon az éjszakán egy pécsi autókereskedésből lopta el. A bűncselekmény elkövetését elismerte.

A férfi ellen lopás miatt folytatott nyomozást a Pécsi Rendőrkapitányság a napokban lezárta, és az ügy iratait bíróság elé állítási javaslattal megküldte az ügyészségnek.

MTI