Meggyilkoltak egy fiatalembert Pécsett - Egy támadót elfogtak, két társát még keresik

2020. november 01. vasárnap 09:32

Frissítve: 2020. november 01. vasárnap 10:56

Meggyilkoltak egy fiatalembert Pécsett - Egy támadót elfogtak, két társát még keresik

Frissítve: elfogták a szökésben volt elkövetőket. Késelés áldozata lett egy 20 éves férfi szombaton este Pécsen, az egyik feltételezett elkövetőt már elfogták a rendőrök - ismerteti honlapján a rendőrség. 

 

A Police.hu tájékoztatása szerint a rendőrségre bejelentés érkezett hogy a Buzsáki Imre utca egyik lakásában egy férfit megkéseltek.

A rendőrök a szemle és az elsődleges adatok alapján megállapították, hogy a lakásban egy 54 éves és egy 20 éves férfi tartózkodott, amikor bement hozzájuk két másik férfi és egy nő, és bántalmazták őket. A dulakodás során az egyik támadó egy késsel megszúrta a fiatalabbik férfit, aki a helyszínen életét vesztette. Az idősebbik férfi a bántalmazás során könnyebben megsérült.

A három támadó közül az egyiküket - egy 43 éves helyi férfit - a rendőrök a helyszín közelében elfogták. A másik férfi és élettársa elmenekült a helyszínről, őket keresik a rendőrök. 

 

Tukacs Teofil 23 éves és Árva Mercédesz 22 éves pécsi lakosok  a bűncselekmény elkövetése után ismeretlen helyre távozott, a hatóság elől elrejtőzött.

A felkutatásukra tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre. A rendőr-főkapitányság a férfi és a nő elfogása érdekében 2020. november 1-jén elfogatóparancsot adott ki.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a két körözött személy jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy jelentkezzen személyesen munkaidőben (h-cs: 8 - 16; p: 8 - 13) a rendőr-főkapitányságon.

Frissítve: A rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőket, majd november 1-jén 9 óra 20 perckor Pécsett elfogták őket.

A 23 éves férfit és a 22 éves nőt előállították a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságra.

 

 

 

 

Forrás: BMRFK