Már több mint huszonöt pár mondta ki a boldogító igent a Selyemgyár Kulturális Negyedben

2022. szeptember 15. csütörtök 08:47

Már több mint huszonöt pár mondta ki a boldogító igent a Selyemgyár Kulturális Negyedben

Már a következő évre is szép számmal foglaltak le időpontot esküvőkre a tavaly átadott Selyemgyár Kulturális Negyedben. A kiváló rendezvényhelyszín iránt nagy az érdeklődés, az idei több mint huszonöt ceremónián összesen háromezer-ötszáz vendég érezhette jól magát. Az intézmény konferenciáknak, ünnepségeknek is helyet adott már a saját szervezésű események mellett.

 


Beváltja a hozzá fűzött reményeket a 2021 nyarán átadott, ipari létesítményből kulturális negyeddé varázsolt Selyemgyár. Az intézményben egymás után tartják a különböző rendezvényeket, többek közt esküvőket is.



Henc Judit, a Selyemgyár Kulturális Negyed rendezvényszervezője lapunknak úgy nyilatkozott, a hét saját esemény, a több mint tíz konferencia, gálaműsor és ünnepség mellett idén már meghaladta a huszonötöt az esküvők száma.

- Tapasztalt csapatunk segít különlegessé és felejthetetlenné varázsolni az esküvőt és bármely rendezvényt. Egyéni elképzelésekhez igazodva segítünk a nagy nap, vagy más kiemelt, jubileumi találkozó gördülékeny és színvonalas tervezésében, valamint lebonyolításában - fogalmazott Henc Judit.

Hozzátette: a 2022-es szezon során túlnyomórészt a helyi és környékbeli pároknak biztosította a Selyemgyár Kulturális Negyed a helyszínt esküvőjükhöz, azonban pécsiek, budapestiek és külföldön élők is kimondták itt a boldogító igent.

Az intézmény célja, hogy minél szélesebb kör ismerje meg az impozáns létesítményt. Ezzel a munkával jól haladnak, hiszen egyre nagyobb az érdeklődés: mint megtudtuk, hetente átlagosan 5-8 ajánlatkérés érkezik esküvővel kapcsolatban, és a 2023-as szezonra vonatkozóan már két hónap összes szombatja foglalt.

- A lakodalmi időszak után ismét előtérbe kerülnek majd a saját rendezésű események, mint például az előadások, a humorista estek, vagy a zenés-táncos rendezvények - természetesen az adott járványügyi vagy gazdasági lehetőségeket figyelembe véve. Igyekszünk megfelelő rugalmassággal, proaktivitással és nyitottsággal belevágni a tervezésbe - vázolta a közeljövőt Henc Judit.


Képünk a Selyemgyárban tartott egyik esküvőn készült.

Palotás Péter - Fotó: Selyemgyár Kulturális Negyed