Klipeket díjaztak a baranyai zsaruk - Videó!

2019. november 20. szerda 18:30

Klipeket díjaztak a baranyai zsaruk - Videó!

A Baranya Megyei Balesetmegelőzési Bizottság szerdán jutalmazta a legjobb videoklipeket a Pécsett megtartott díjkiosztó ünnepségen. 

 

 

A Baranya Megyei Balesetmegelőzési Bizottság által meghirdetett pályázatra olyan kisfilmek beérkezését várták, amelyek ráirányítják a figyelmet a jogsértő magatartások - például a sebességtúllépés, az ittas járművezetés, a passzív biztonsági eszközök használatának elmulasztása, vagy a figyelem elterelésére alkalmas mobil eszközök használata - veszélyeire.

A zsűri nemcsak a közlekedésbiztonsági szempontokat vette figyelembe, hanem többek között értékelte a rendezést, a vizuális megjelenítést, a forgatókönyvet, és azt is, hogy a videoklip mondanivalója mennyire érthető a nézők számára.

Díjazottak:

A felsőoktatás kategória győztese és második helyezettje is Körtési András (Budapest) lett a „Soha ne igyál..." című kisfilmekkel, a harmadik helyen pedig Szabó Mercédesz „Kilenc helyett csak egy!" című alkotása végzett.

A középiskolás kategória első helyezettje Szabó-Mravik Szabolcs (Békés megye) „Őrangyal" című kisfilmje.




A második helyezést Muszka Tamás (Hajdú-Bihar megye) alkotása érte el, a kategória harmadik helyezettje pedig Fleisz Martin (Tolna megye) „Minden szuper!"című videoklipje lett.

Mivel a pályázatra akkora számban és olyan kreatív kisfilmek érkeztek az ország egész területéről, a szervezők különdíjat is osztottak, amelyet Kiss Dominik és Jakab Kristóf (Szigetvár) vehetett át a „Kézben a kormány, kézben az élet!" című filmjükért.

Forrás: BMRFK