Kiraboltak négy férfit a pécsi belvárosban az éj leple alatt

2022. október 02. vasárnap 09:03

Kiraboltak négy férfit a pécsi belvárosban az éj leple alatt

A pécsi nyomozók befejezték a vizsgálatot annak a két férfinak az ügyében, akik rátámadtak négy másik férfira Pécs belvárosában - olvasható a police.hu oldalon.


Rablás, kifosztás, készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel visszaélés, valamint okirattal visszaélés elkövetése miatt nyomozott a Pécsi Rendőrkapitányság egy 26 éves helyi és egy 25 éves dunaszekcsői férfi ellen.

A megalapozott gyanú szerint a két férfi 2022. június 8-án 1 óra körül Pécsett, egy belvárosi parkolóban rátámadt négy másik férfira. A sértetteket bántalmazták, és követelték, hogy adják át nekik az értékeiket. Pénzt akartak, de az egyik sértettnek a cipőjét is levették, illetve a pólóját is el akarták venni. A támadók végül pénzt, bankkártyát, személyes iratokat, mobiltelefont, egy pulóvert, valamint egy doboz cigarettát zsákmányoltak, majd elmenekültek a helyszínről.

A rendőrök a személyleírás alapján rövid időn belül elfogták a feltételezett elkövetőket, majd előállították őket a rendőrkapitányságra. Gyanúsítotti kihallgatásukat követően őrizetbe vették őket, és kezdeményezték letartóztatásukat, amelyet a járásbíróság elrendelt.

A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

EQM - BMRFK - Fotó: pixabay.com