Kiderült, mennyi az annyi: telefonon már foglalhatunk repjegyet Máltára, Münchenbe

2024. február 13. kedd 08:12

Kiderült, mennyi az annyi: telefonon már foglalhatunk repjegyet Máltára, Münchenbe

Amint arról beszámoltunk , márciustól a Universal Air légitársaság Máltára és Münchenbe indít repülőjáratokat a a Pécs-pogányi repülőtérről és a későbbiekben Korfu is szerepelhet a célállomások között.Most már az is tudható, mennyibe kerülnek a repülőjegyek.

 

 

 

A reptéren múlt kedden tartott sajtótájékoztatón a légitársaság ügyvezető igazgatója, Simon Cook azt mondta, járataikhoz a Dash 8 Q-400-as, 78 üléses légcsavaros regionális utasszállító repülőgépeket fogják használni.

 

Ezekkel a gépmadarakkal Pogányból Münchenbe egy óra 20 perc, Máltára két óra 20 perc alatt lehet eljutni, jegyeket közvetlenül a légitársaságtól lehet vásárolni, később pedig helyi utazási irodákban is árulják azokat.

Most már azt is tudni, mennyibe kerülnek.

A légikikötő közösségi oldalán tette közzé, hogy "aki nem szeretné kivárni a márciusi online jegyértékesítés elindulását az a mai naptól foglalhat repülőjegyeket a keddi/pénteki müncheni és máltai járatokra.

A Universal Air, angol nyelvű ügyfélszolgálata telefonon (+356 212 55 212) fogadja a hívásokat.

Repülőjegyek az alábbi ártól elérhetőek és tartalmaznak egy kabintáskát (max 7kg, 40x30x22 cm) továbbá egy 15 kg-os feladott csomagot:

MÁLTA 79.-EUR (kb. 30 537 forint) irányonként

MÜNCHEN 159.-EUR (kb. 61 533  forint) irányonként

További 15 kg-os feladott csomag vásárolható 30.-EUR/irány áron

2 éves kor alatt az utazás ingyenes. 

M. B.