Kétszázezer forintért kelt a Vasas Nikonak felajánlott meze

2019. április 30. kedd 22:35

Kétszázezer forintért kelt a Vasas Nikonak felajánlott meze

Április közepén indította a Vasas FC jótékonysági licitét a Mohácsi TE 10 éves tehetségének, Berki Nikolasznak a gyógyítására. 

 

 

Nikolasz az áttétes tumor miatt jelenleg járni sem tud. A kezelése rendkívül hosszadalmas és költséges. A kisfiú Pécsett kap kemoterápiát, utána nyílhat esélye csontvelő-transzplantációra őssejtterápiával.

A Szatmári Lóránd által felajánlott, a teljes csapat és szakmai stáb által dedikált Vasas-mez 200 ezer forintért kelt el.

Az összeget az Endo Plus Service Kft. ajánlotta fel, a cég nevében Fehér György, kereskedelmi igazgató pedig már át is vette a mezt.

- Örülünk, hogy hozzájárulhatunk Nikolasz gyógyulásához - mondta Fehér György. - Cégünktől nem áll messze a jótékonykodás, szívesen állunk nemes ügyek mellé. Wieszt Attila ügyvezető igazgatónk nevében is mondhatom, hogy számunkra a sport és az egészség a legnagyobb érték. A Vasassal régóta jó a viszonyunk, rehabilitációs gépekkel segítjük a csapatot, ezzel is hozzájárulva a minél jobb eredmények eléréséhez.

Szatmári Lóránd elárulta, hogy két mezt dedikáltatott a csapattal.

- Az egyiket megkapta a licit győztese, a másikat pedig elküldjük Nikolasznak. Szeretnénk megköszönni Fehér Györgynek és az Endo Plus Service Kft-nek a segítségét. Mivel pécsi nevelésű vagyok, gyakran megfordulok a közeli Mohácson, egy ilyen alkalommal tudtam meg, hogy Nikó segítségre szorul. Szóltam a csapattársaimnak, akik azonnal dedikálták a mezeket. Remélem, hozzá tudtunk járulni egy beteg kis srác gyógyulásához - mondta középpályásunk.

Aki szeretne segíteni, megteheti utalással. Az adományokat a Mohácsért Közalapítvány Nikó számára nyitott alszámlájára várják: 11731070-26907488-00000000

Köszönjük!

Forrás: Vasas FC