Ismét az év női példaképeit keresik Baranyában - Február 10-ig várják a jelöléseket

2020. február 04. kedd 09:48

Ismét az év női példaképeit keresik Baranyában - Február 10-ig várják a jelöléseket

A Pécsi Család és KarrierPONT az „Év női példaképe" pályázattal azokat a Baranya megyei nőket, anyákat szeretné elismerni és bemutatni, akik a munka és a családi élet területén is példaértékűen helytállnak, hogy mások számára is inspirációként szolgáljanak. 

 

 

Az előző évben közel 30 pályázó példaértékű történetét ismerhettük meg, akik kiválóan helytálltak munkájukban és magánéletükben egyaránt. Idén is hasonló sikerekre számítunk, és reméljük, hogy a baranyai nők a hétköznapokban nyújtott hatalmas teljesítményükkel ismét inspirálják társaikat.


A Pécsi Család és KarrierPONT az „Év női példaképe" pályázatával a tavalyi év sikere után újra ezeket a kiemelkedő teljesítményeket szeretné bemutatni és elismerni, hogy mások számára is utat mutassanak. Olyan baranyai nők jelölhetik magukat a díjra - vagy jelölhetők mások által - akik munkájukban, szakmájukban sikeresek, miközben harmonikus, kiegyensúlyozott családi életet élnek.

2020-ban a pályázaton elsősorban olyan sikeres baranyai nők indulhatnak, illetve jelölhetők, akik a vidékfejlesztésben, térségfejlesztésben, gazdaságfejlesztésben, új- illetve hagyományos ágazatokban sikereket értek el.

A jelentkezés egyszerű: a

http://baranya.munkacsalad.hu/hir/ismet-keressuk-az-ev-noi-peldakepet-baranyaban

weboldalon egy űrlap kitöltésével lehet nevezni, vagy mást ajánlani a díjra.

 

A sikeres pályázathoz csupán három kérdésre kell válaszolni, melyre február 10-ig van lehetőség!

A Facebookon a legtöbb szavazatot elérő jelölt kapja a közönségdíjat és egy 50 ezer forint értékű ajándékutalvánnyal díjazzák!

A top 10 benyújtott pályaművet pedig a Pécsi Család és KarrierPONT szakmai támogatására létrejött Tanácsadó Testülete fogja elbírálni és 1-et fog kiválasztani közülük, aki megkapja a szakmai díjat, valamint szintén egy 50 ezer forint értékű ajándékutalványt!

A díjak átadására a március 8-i Nőnapi Bababörzén, a Lauber Dezső sportcsarnokban kerül sor

 

EQM