Félig szétbontott kocsival furikázott egy baranyai atyafi

2023. április 13. csütörtök 15:23

Félig szétbontott kocsival furikázott egy baranyai atyafi

Gyanúsítottként hallgatták ki a szigetvári rendőrök kedden azt a 21 éves férfit, aki autójával műszaki vizsga és kötelező felelősségbiztosítás nélkül, járművezetéstől való eltiltás hatálya alatt közlekedett. 

 

 

Egy Szigetvár közeli faluban vont intézkedés alá a körzeti megbízott egy gépjárművezetőt, aki egy félig szétbontott autóval közlekedett.

Az ellenőrzésre azért került sor, mert a férfi egy olyan gépkocsival közlekedett, amely a műszaki vizsga követelményeinek biztosan nem felelt volna meg.

A kocsiszekrényt a B-oszloptól hátrafelé a csomagtér ajtóval együtt kivágták, és a járművön semmilyen világító és fényjelző berendezés sem működött.

Az intézkedés során kiderült az is, hogy a gépjármű kötelező felelősségbiztosítással nem rendelkezik, valamint a férfit a járásbíróság jogerősen eltiltotta a járművezetéstől.

A gyanúsított ellen járművezetés az eltiltás hatálya alatt vétség elkövetése miatt nyomoznak a rendőrök, a többi jogsértést pedig szabálysértési eljárás keretén belül vizsgálja a Szigetvári Rendőrkapitányság.

 

Forrás: BVRFK