Ezt jól kifőzték: mesterszakácsaink a tehetségek továbbtanulásáért gáláznak
2015. május 04. hétfő 15:23

Fábik József, Kiss Zoltán és Lippoy Gergő, frissen végzett mesterszakácsok a Mohácsért Alapítvány javára gálavacsorára várják május 16-án, szombaton 19 órára a Duna Irodaház kupolatermébe a különleges étkek kedvelőit.
A személyenként tízezer forintos részvételi díjat a tehetséges mohácsi fiatalok továbbtanulását támogató Mohácsért Közalapítvány javára fizetik be. S amit a vendégeknek kínálnak:
Hideg előétel: házi füstölésű dunai harcsafilé, válogatott kerti salátával, kapros tormával és barna pirítóssal.
Meleg előétel: tarkabors kéregben rosera sütött szűz, kakukkfüves kerti zöldségekkel.
Főétel: aszalt gyümölcsökkel töltött kacsamell filé, zöldfűszeres tócsnival és erdeigyümölcs mártással.
Desszert: házi lúdláb konyakos meggy és narancsmártással.
A rendezvényen közreműködnek a Schneider Lajos Művészeti Iskola növendékei.
Információ kérhető Lehel Györgynél személyesen, vagy a 06-20-989-1187-es telefonszámon.
Képünkön: Fábik József és Kiss Zoltán az áprilisban megszerzett mesterszakács oklevéllel.
B. M.
Facebook box
Megosztás
Mások most ezeket a cikkeket olvassák
- A mohácsi tűzoltók is küzdenek a...
- Hűvös éj után napsütéses, kellemes...
- Baleset miatt teljes útzár van egy...
- Még négy napig tart a rendőrségi...
- Összedobta a hajó legénysége a büntit...
- Körmenetben imádkoztak a Pécsi...
- Csaknem három hónapja eltűnt egy fiú...
- Kislányt videózott egy férfi a...
- Gulyás Gergely: ipar- és...
- Lesodródott az útról és felborult egy...