Ezt jól kifőzték: mesterszakácsaink a tehetségek továbbtanulásáért gáláznak

2015. május 04. hétfő 15:23

Ezt jól kifőzték: mesterszakácsaink a tehetségek továbbtanulásáért gáláznak

Fábik József, Kiss Zoltán és Lippoy Gergő, frissen végzett mesterszakácsok a Mohácsért Alapítvány javára gálavacsorára várják május 16-án, szombaton 19 órára a Duna Irodaház kupolatermébe a különleges étkek kedvelőit.

A személyenként tízezer forintos részvételi díjat a tehetséges mohácsi fiatalok továbbtanulását támogató Mohácsért Közalapítvány javára fizetik be. S amit a vendégeknek kínálnak:

Hideg előétel: házi füstölésű dunai harcsafilé, válogatott kerti salátával, kapros tormával és barna pirítóssal.

Meleg előétel: tarkabors kéregben rosera sütött szűz, kakukkfüves kerti zöldségekkel.

Főétel: aszalt gyümölcsökkel töltött kacsamell filé, zöldfűszeres tócsnival és erdeigyümölcs mártással.

Desszert: házi lúdláb konyakos meggy és narancsmártással.

A rendezvényen közreműködnek a Schneider Lajos Művészeti Iskola növendékei.
Információ kérhető Lehel Györgynél személyesen, vagy a 06-20-989-1187-es telefonszámon.

Képünkön: Fábik József és Kiss Zoltán az áprilisban megszerzett mesterszakács oklevéllel.

B. M.