Dorgdílereket fogtak el Pécsett - Videó!

2020. március 13. péntek 16:44

Dorgdílereket fogtak el Pécsett - Videó!

A nyomozók két pécsi férfit vettek őrizetbe kábítószer-kereskedelem elkövetése miatt.

 

 

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság „Mecsek" Közterületi Támogató Alosztályának rendőreimárcius 12-én délelőtt egy 26 és egy 35 éves pécsi férfit fogtak el Pécsett, az Enyezd utcában.





A rendőrök akkor érték tetten őket, amikor a 26 éves férfi kábítószert akart eladni a 36 éves férfinak, aki a megvásárolt anyagot továbbértékesítette volna. A két dílert előállították a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságra, majd kihallgatták őket gyanúsítottként.

 

A rendőrök a 26 éves férfi gépkocsijában bruttó 46 gramm kábítószergyanús növényi törmeléket, a 35 éves férfi lakásán megtartott kutatás alkalmával pedig közel bruttó 200 gramm kábítószer gyanúját keltő anyagokat találtak, és foglaltak le.

 

A két férfi ellen - őrizetbe vételük mellett - kábítószer-kereskedelem elkövetése miatt nyomoz a főkapitányság, és kezdeményezték letartóztatásukat.

 

A bűncselekménnyel összefüggésben egy 32 éves pécsi nőt is előállítottak a rendőrök. A vele szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt pozitív eredményt mutatott. Ellene kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás.

Forrás: BMRFK