Családbarát Munkahely címet nyert el a Pécsi Tudományegyetem

2019. július 12. péntek 09:32

Családbarát Munkahely címet nyert el a Pécsi Tudományegyetem

Sportnapok, egészségügyi szűrések, táboroztatási lehetőségek gyermekek számára, és még sorolhatnánk, mi mindent tett a Pécsi Tudományegyetem azért, hogy éreztessék: dolgozóik és azok családtagjaik egyaránt fontosak.  

 

Tavaly az intézmény elnyerte az Év Felelős Foglalkoztatója 2018-as címet, az idén ezt is sikerült felülmúlni a Családbarát Munkahely cím elnyerésével.

Az elismerést július 11-én Novák Katalin államtitkártól vette át dr. dr. Saághy Andrea, a PTE Kancellária Humánpolitikai Igazgatóság HR Szolgáltatási és Kontrolling Főosztály vezetője, Budapesten a Közbeszerzési Hatóság Konferenciatermében.

„Egyetemünknek nagyon fontos, hogy munkatársaink számára a munka és a magánélet közti egyensúlyt biztosítani tudjuk a rendelkezésünkre álló eszközökkel. Ennek keretében évek óta jóléti és szociális juttatásokat biztosítunk számukra." - hangsúlyozta dr. Saághy Andrea.

„A tavalyi év volt az első, hogy csatlakoztunk a kormányzat által meghirdetett Családok Éve elnevezésű rendezvénysorozatához, és az idén folytatódó programsorozat kapcsán nyújtottuk be a Családbarát munkahely pályázatot." - tette hozzá dr. Saághy Andrea.

Forrás: PTE