Csaknem három hónapja nincs hír az eltűnt pécsi professzorról

2023. november 17. péntek 12:25

Csaknem három hónapja nincs hír az eltűnt pécsi professzorról

Már majdnem három hónapja veszett nyoma dr. Zágony Rudolfnak, a rendőrség azóta sem akadt a nyomára, így ismét a lakosság segítségét kérik.

 

Amint arról beszámoltunk, a 83 éves férfi feleségével sétált Pécsett, majd egyszer csak távozott a nő mellől, azóta életjelet nem adott magáról, ismeretlen helyen tartózkodik. A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Az idős férfit a keleti kultúra neves professzoraként és a Tibeti Halottaskönyv magyar kutatójaként tartják számon. A professzornak jelenleg is elérhetők előadásai az interneten.

A férfi kb. 165-170 cm magas, normál testalkatú, kék szemű, valamint ősz haja és körszakálla van.

Utolsó ismert ruházata: khaki színű rövidnadrág, kék-fehér csíkos rövid ujjú ing, bebújós kékes-szürke cipő, fehér zokni.

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy, aki a képen látható férfit felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 112 központi segélyhívó telefonszámon, vagy jelentkezzen személyesen a Pécsi Rendőrkapitányságon.

 

 

 

EQM