Boldog Iskola a Brodarics: már három osztályban is tartanak boldogságórákat

2017. október 17. kedd 11:46

Boldog Iskola a Brodarics: már három osztályban is tartanak boldogságórákat

Elnyerte a Brodarics Iskola a megtisztelő „Boldog Iskola" címet, az erről tanúskodó oklevelet a napokban vehette át Budapesten az iskolát képviselő Cseténé Máy Zsuzsanna igazgatónő, Rablánszky Zsoltné és Amrich Tamásné tanítónők. 

A Jobb Veled a Világ Alapítvány által rendezett ünnepélyes díjátadón a résztvevők meghallgathatták Bagdi Bella, az alapítvány elnökének előadását, melyben a jó Boldogságóra titkáról beszélt.

Ezt követően dr. Bady Emőke előadását hallgathatták meg a résztvevők, aki a relaxációs technikákat mutatta be, melyeket a boldogságórákon is felhasználhatnak a pedagógusok, így segítve a gyermekeket egy boldogabb, kiegyensúlyozottabb élethez.

A Brodarics Iskolában ebben a tanévben már három osztályban tartanak boldogságórákat. Az 1.a-ban Brozováczné Szloboda Emerencia osztályfőnök vezetésével, az 1. b-ben Rablánszky Zsoltné osztályfőnök irányítása alatt, valamint a 2. a osztályban (képünkön), akik már az elmúlt tanévben is részt vettek a programban, velük Amrich Tamásné osztályfőnök végzi el a "feladatokat".

 

EQM