Akár a mohácsi uszoda is lehet az Év Fürdője - Már elindult a szavazás, húzzunk bele!

2019. június 24. hétfő 11:38

Akár a mohácsi uszoda is lehet az Év Fürdője - Már elindult a szavazás, húzzunk bele!

Idén nyáron már ötödik alkalommal választja meg az ország a kedvenc fürdőit. Az Év Fürdője szavazásban közel 200 hazai fürdő - közöttük a mohácsi -, három kategóriában verseng a voksokért. 

 


A termalfurdo.hu idén is három kategóriában keresi az ország legnépszerűbb fürdőit.

A legnagyobb és legismertebb, valamint a nagyvárosokban található fürdők „Az Év Fürdője 2019" kategóriában, a regionálisan ismert fürdők „Az Év Regionális Fürdője 2019", míg a kistelepüléseken található kis fürdők „A Helyiek Kedvenc Fürdője 2019" kategóriákban indulnak.

Mindhárom kategóriában a legtöbb szavazatot elérő fürdő nyer, a voksolás június 1-jén indult és augusztus 31-ig tart.

A világszinten is egyedülálló termálvízkincsünkre épült hozzávetőleg 200 fürdő között
megtalálhatóak, a néhány medencés, időszakosan nyitva tartó strandok ugyanúgy, mint a nemzetközi hírű, több tucat medencével rendelkező komplexumok.
A szavazás június 1-én kezdődött .

Baranyából „Az Év Fürdője" kategóriában a Harkányi Gyógy- és Strandfürdőre lehet szavazni, „A Helyiek Kedvenc" fürdője kategóriában az Orfűi Aquapark és a sellyei városi termálfürdő indul, míg „Az Év Regionális Fürdője" cím elnyerésére a mohácsi tanuszoda és termálfürdő, a hertelendi termálfürdő, a szigetvári gyógyfürdő, a siklósi termálfürdő, míg Pécsről a Hullámfürdő és a Pollack Strand pályázik.

A Harkányi Gyógy- és Strandfürdő rendre a legjobbak között szerepelt Az Év Fürdője, az Orfű Aquapark (képünkön) 2016-ban pedig meg is szerezte a győzelmet A Helyiek Kedvenc Fürdője kategóriában.

A versenyt szervező termalfurdo.hu a tavalyi több mint 150 000 szavazó után arra számít, hogy idén is legalább ennyien szavaznak majd a kedvenc fürdőjükre. A verseny minden évben rendkívül szoros. Több esetben is csak néhány szavazat döntött az egyes dobogós helyezésekről.

A voksolók között wellnesshétvégéket és egyéb értékes nyereményeket sorsolnak ki.

Egy szavazó kategóriánként kizárólag egy fürdőre szavazhat. A szavazók az e-mail-címük segítségével azonosíthatják magukat. A szavazók között wellnesshétvégéket és egyéb értékes ajándékokat sorsolnak ki.

A mohácsi fürdőre ide kattintva lehet szavazni.

M. B.