A Városi TV Mohács költségeihez is hozzájárul a médiatanács

2020. február 12. szerda 18:00

A Városi TV Mohács költségeihez is hozzájárul a médiatanács

Huszonöt - köztük a komlói és a mohácsi - közösségi televízió és rádió rezsiköltségéhez járul hozzá 166 millió forint támogatással a médiatanács - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) kommunikációs igazgatósága szerdán. 

 

 

A médiatanács e heti ülésén a közösségi médiaszolgáltatók működési és üzemeltetési költségeit támogató pályázat első fordulójában hirdetett nyerteseket.

A televíziók közül vissza nem térítendő forráshoz jut a Szentgál Televízió, a TV Budakalász, a szegedi TiszapART Televízió, az esztergomi Körzeti Televízió, a komlói Baranya Televízió, a TV Szentendre, a Soltvadkerti TV, a Szentes TV, a Füred Televízió, a Komló és Térsége Televízió, a Sárrét TV, a derecskei Kék Kálló Televízió, a Mezőtúri Városi Televízió, az újhartyáni Magtv, a Ladány Televízió, a gödöllői Régió Plusz Televízió, a Városi TV Mohács, a tahitótfalui Danubia Televízió, a Kistelek Városi Televízió, valamint a fővárosi Apostol TV és a Hegyvidék Televízió.

A rádiók közül sikeresen pályázott a budapesti Manna FM, az Első Pesti Egyetemi Rádió, a Győr Plusz Rádió és a debreceni FM90 Campus Rádió.

Képünk illusztráció.

MTI - Fotó: pixabay.com