A rendhagyó lánykérés után az esküvőre is sor került

2019. július 12. péntek 17:43

A rendhagyó lánykérés után az esküvőre is sor került

Amint arról beszámoltunk , februárban filmekbe illő romantikus jelenet zajlott le a Pannon Filharmonikusok koncertjén Valentin-napon a Kodály Központban: mesébe illő lánykérésben volt része a zenekar egyik tagjának. Pénteken az esküvőre is sor került. 

 

Különleges meglepetés érte a február 14-i koncert közönségét a Pannon Filharmonikusok
koncertjén, de közülük is egy hölgy számára vált igazán felejthetetlenné a pillanat, akinek mesébe illő lánykérésben volt része.  

 

Párja, Soós Szabolcs hónapokkal korábban jelentkezett a zenekar felhívására, akik a Házasság hete alakalmából ajánlották fel a lehetőséget a bátor jelentkezők számára.

A zenekar is készült az eseményre, mivel előttük is nyílt titok volt, hogy lánykérés lesz a koncert közben, de nem tudták kié. Meglepetésként a Nászindulóval készült az együttes.

A nagy pillanatban fel is csendült az ismert dallam, de arra senki sem számított, hogy nem a közönség soraiból, hanem a muzsikusok közül kerül fel a gyűrű a meglepett hölgy ujjára.

A filmekbe illő színpadi jelenet főszereplője Endrei Eszter, a PFZ hegedűművésze volt, aki a feltett kérdésre a legőszintébben felelve azt válaszolta: „ha tudtam volna, hogy én leszek az, nem gyakorlom ennyit a nászindulót!"


Az őszinte pillanatban ezer ember örült együtt a jegyespárral és hatalmas tapssal gratulált boldogságukhoz.

Az ifjú pár pénteken az esküvőt is megtartotta, kimondták a boldogító igent.

EQM