A mohácsi rapper, Bálint Zsolt is indult a Rap.Hu Battle Aréna versenyen - Szavazzunk!

2020. február 10. hétfő 12:57

A mohácsi rapper, Bálint Zsolt is indult a Rap.Hu Battle Aréna versenyen - Szavazzunk!

Szp, azaz Bálint Zsolt is benevezett a Rap.Hu Battle Aréna versenyére, szavazatainkkal segíthetünk neki bejutni a következő körbe.

 

A szervezők közlése szerint a verseny menete a következő: a jelentkezők beküldenek egy saját dalt, amely eddig még sehol sem jelent meg, és sehol sem érhető el, nem kapott még sehol publicitást, és azzal indulnak el a versenyen. Mindig a Battle Aréna Zsűri tagok és a közönség együttes szavazata alapján dől majd el az, hogy ki jut tovább a következő körbe.

A mohácsi rapperre, Bálint Zsoltra ide kattintva lehet szavazni. 

Íme, a dal: 

 

 

A legjobb 8 jut tovább a következő körbe, és egymással versenyeznek úgy, hogy akiket összepárosítanak, ők készítenek a számára összesorsolt ellenfélről egy Battle tracket. A középdöntő után pedig jön az elődöntő, majd ezt követően a döntő, ahol már a 4 indulónak 4 videóklippet szükséges készítenie a dalokhoz. A Csapatok és MC-k között, egyenes kieséses alapon jut tovább mindig a győztes! Aki végül megnyeri a döntőt, az egyben megnyeri a fődíjat is, és ő válik Magyarország legjobb Rap Battle MC-jévé!


A legjobb 8 közé kerülés időpontja: 2020.03.01. Ezen a napon lesznek bejelentve a továbbjutók, és egyben a Battle körök párosai is. Innentől számítva egy hónapja van minden előadónak arra, hogy elkészüljön a következő dalával.

 

EQM