A friss világkupa-győztes, Michelisz Norbert lesz a Mohácsi Polgári Szalon következő vendége

2020. január 21. kedd 11:50

A friss világkupa-győztes, Michelisz Norbert lesz a Mohácsi Polgári Szalon következő vendége

A mohácsi születésű Michelisz Norberttel találkozhatunk a Mohácsi Polgári Szalon következő rendezvényén. Az autóversenyző a magyar autósport történetének legfényesebb eredményét érte el azzal, hogy megnyerte a túraautó-világkupa (WTCR) tavalyi szezonját. 

 

 

Az elmúlt héten dr. Kovács Bálint szemész professzor volt a Mohácsi Polgári Szalon idei első rendezvényének a vendége, aki érdekfeszítő előadást tartott a bibliai Tobit vakságáról és csodás gyógyulásáról.

A szalon házigazdája, Pávkovics Gábor, Mohács alpolgármestere a blogján jelentette be, hogy a sorozat következő vendége a túrautó világkupa győztese, Michelisz Norbert lesz.

A mohácsi születésű pilótával, a Kisfaludy Károly Gimnázium egykori diákjával várhatóan februárban találkozhatnak az eseményre ellátogató érdeklődők.

A magyar autósport történetének legfényesebb eredményét érte el a Hyundai 35 esztendős pilótája azzal, hogy azzal, hogy megnyerte a túraautó-világkupa (WTCR) tavalyi szezonját.

Minden bizonnyal érdekes kulisszatitkokat, információkat is megtudhatunk majd a mohácsi beszélgetésen a versenysorozatról vagy akár Michelisz Norbert jövőjéről.

Utóbbival kapcsolatosan egyébként konkrétumokat ezt megelőzően nem árulhatott el, decemberben úgy fogalmazott, nagyon jól érzi magát a Hyundainál, ahol mindent alárendelnek a sikernek, és szerinte mindkét fél részéről megvan a törekvés a folytatásra.

 

M. B.