A mohácsi OTP-fiókban is elérhetőek a Magyar Fejlesztési Bank támogatott hitelei

2017. november 17. péntek 14:57

A mohácsi OTP-fiókban is elérhetőek a Magyar Fejlesztési Bank támogatott hitelei

Pénteken adták a Jókai utcában található OTP-fiókban a hitel- és vissza nem térítendő forrással kombinált hiteltermékek értékesítésével foglalkozó Magyar Fejlesztési Bank (MFB) Pontot. 

Tavaly országszerte 442 MFB Pontból álló hálózatot hoztak már létre. Idén további kétszázzal bővítik a hálózatot, hogy a vállalati és lakossági ügyfelek minél több helyen, a lehető leggyorsabban jussanak az Európai Uniós forrásból finanszírozott forrásokhoz, illetve a szakmai tanácsokhoz.

Az MFB közbeszerzési pályázatot hirdetett, amelynek eredményeként a kiíráson nyertes pénzintézetek saját hálózatukon belül, az MFB Pontok arculatával ellátott fiókokban állnak az ügyfelek rendelkezésére az ország számos településén.

Az OTP Bank összesen 163 fiókjában alakít ki egyedi arculatú MFB Pontot a különféle uniós hiteltermékek közvetítésére.

Pénteken Mohácson ünnepélyes keretek között adták át a Jókai út 1.szám alatt az OTP Bank legújabb MFB Pontját. Az eseményen dr. Hargitai János országgyűlési képviselő, Szekó József, Mohács polgármestere, Galovics Gábor, az OTP Bank régióvezetője, valamint Nyitrai Gergely, az MFB Értékesítési és Termékmenedzsment Igazgatóságának vezetője vett részt.

A legjelentősebb hazai hitelintézet mellett - konzorciumi partnerként - az MKB Bank 35, míg a Gránit Bank és az NHB Növekedési Hitel Bank egy-egy fiókkal növeli majd az MFB Pontok számát.

Képünk illusztráció.

EQM - Fotó: Facebook