Karriertervezés, álláskeresés hallgatóknak, diplomásoknak

2015. március 18. szerda 15:42

Idén márciusban immáron tizenegyedik alkalommal rendezi meg a Pécsi Tudományegyetem a karriertervezéssel, álláskereséssel foglalkozó eseményét. A börze résztvevői egy helyen, egy időben közel félszáz kiállító állásajánlatai közül válogathatnak, ugyanakkor megismerkedhetnek a különböző cégek, szervezetek gyakornoki, szakmai gyakorlati lehetőségeivel, ösztöndíjprogramjaival.

A résztvevők első kézből kapnak segítséget személyes céljaik átgondolásához, információkat az önéletrajz megírásától egészen egy állásinterjún való megfelelő szereplésig, továbbá minden résztvevő karriertervezéssel foglalkozó kiadvánnyal lesz gazdagabb. Előadások keretében kapnak felkészítést az önmegvalósítás, az interjús stressz kezelése, a bértárgyalás, a külföldi munkavállalás témákkal kapcsolatban.

Az Állás- és Szakmai Gyakorlati Börzével egy napon rendezik meg a PTE Szakkollégiumi Napot, melynek keretén belül tíz szakkollégium méri össze tudását a „migráció problémája Magyarországon és az Európai Unióban" témakörben.

A szervezők gondoltak azokra is, akik még bizonytalanok magukban, terveikben, ezért alsóéves és végzős hallgatóknak előzetes Állásbörze felkészítő workshopokat is szerveznek.

A programokkal és a regisztrációval kapcsolatban a http://www.pteallasborze.hu oldalon található információ, valamint a [email protected] e-mail címen és a 30/969-4668, 72/501-500/28085-ös telefonszámokon lehet érdeklődni.

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/784852988260388/798454176900269/

Forrás: PTE