Rendőrautónak ütközött Lovasi András terepjárójával

2019. március 28. csütörtök 18:07

Rendőrautónak ütközött Lovasi András terepjárójával

Szerda délután rendőrautóval ütközött egy Volvo Budapesten, a Dózsa György út és a Damjanich utca kereszteződésében. Az ütközés után egy harmadik autó is nekiment a rendőrautónak. A balesetben két rendőr megsérült. A Blikk úgy tudja,  hogy a baleset okozója Lovasi András. 

 

A rendőrautó zöld lámpánál hajtott ki a Városligetből, amikor beléjük hajtott egy Volvo XC 90-es terepjáró. A rendőrautó sofőrjének 3 foga kitört, baloldalon a kulcscsontja több helyen eltört és elmozdult.

A Blikk információi szerint a baleset egyik érintettje Lovasi András Kossuth-díjas magyar zenész, énekes. A Kispál és a Borz és a Kiscsillag zenekarok frontembere.
A hírt a zenész koncertszervezője, Balassa János is megerősítette.

"A hír igaz, Lovasi András volt a szerdai baleset egyik résztvevője. Nagyon sajnálja a történteket és jobbulást kíván a sérült rendőröknek. Nem állt semmilyen szer hatása alatt, a helyszínen még megvárta a rendőri intézkedést. Szerencsétlen az időzítés, András azért nem tud most nyilatkozni, hiszen hamarosan kezdődik a Vígszínházban a lemezbemutató koncertje" - mondta a lapnak.

EQM