Korda György a reptéren is elénekli Reptér című slágerét

2022. november 17. csütörtök 18:00

Korda György a reptéren is elénekli Reptér című slágerét

A reptéren ad zártkörű koncertet Korda György, a Reptér című sláger előadója. A népszerű énekes és felesége, Balázs Klári december 9-én az 1-es terminálon lép fel, a nézők egy videópályázat révén juthatnak az eseményre. 

 

 

A Budapest Airport üzemeltetője a Korda-Balázs házaspár bevonásával a Reptér című dal humoros, kreatív, dinamikus változatait várja a pályázóktól, egy TikTok-videó keretein belül - áll az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményben.

A legjobban sikerült Reptér-videók készítői nyolcadmagukkal nyerhetnek belépőket egy zártkörű koncertre, amelyet a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 1-es terminál műemléki védettségű épületében rendeznek december 9-én.

A videópályázat beküldési határideje november 30., az alkotásokat ötfős zsűri bírálja el: Korda György és Balázs Klári, Lakatos Márk médiaszemélyiség, Nagy Bogi énekesnő és Valentínyi Katalin, a Budapest Airport kommunikációs és kormányzati kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettese.

Mint írták, a Budapest Airport tavaly forgatta újra Korda Györggyel a Reptér című dal videóklipjét. A szám modern verziója a YouTube-on már csaknem 5,5 millió megtekintésnél jár.


A pályázattal kapcsolatos felhívást a Budapest Airport Instagram-felületén lehet megnézni. A videókat a pályázók a TikTok vagy Instagram-oldalukra tölthetik fel #BUDReptérKihívás hashtag megjelöléssel.


A Reptér című dal eredeti változata 1981-ben jelent meg Korda György Szeptember volt című nagylemezén. A szám Máté Péter szerzeménye, aki a szöveget S. Nagy Istvánnal közösen írta. A Reptérre 2008-ban Dj Titusz remixet készített.

MTI - Fotó: MTI/Kovács Tamás