Ilyen az, ha szembe jön egy bazi nagy kamion - Videó!

2021. január 13. szerda 09:54

Ilyen az, ha szembe jön egy bazi nagy kamion - Videó!

A közúti veszélyeztetés bűntettének megalapozott gyanúja miatt kihallgatott 44 éves kamionsofőr tagadta a bűncselekmény elkövetését. 

 

 

Életveszélyes szituációt teremtett egy kamionos, amikor korábbi közlekedési konfliktust követően ráhúzta a kormányt egy akkor már szemben közlekedő autóra január 8-án délben, Budapest XVIII. kerületében.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya büntetőeljárás keretében vizsgálja az esetet - olvasható a rendőrség honlapján.

A rendelkezésre álló adatok szerint a két járművezető nem sokkal korábban egy előzési helyzet során került konfliktusba, akkor a nyerges vontató hátulról neki is koccant a kisebb kocsinak. A kamionos elhajtott, a személyautó vezetője a mellékutcákon megpróbált elé kerülni, hogy felvételt készítsen a rendszámáról.

Pestszentlőrincen a Közdűlő úton már egymással szemben haladva találkoztak. A videón jól látszik, hogy a másik sofőr ekkor szándékosan a személyautó felé kormányozza a tehergépkocsit, életveszélyes helyzetet teremtve.




A személyautót vezető férfi hívta a rendőrséget, akik egy közeli telephelyen megtalálták, majd előállították a kamionost.

A közúti veszélyeztetés bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatott 44 éves sofőr tagadta a bűncselekmény elkövetését.

EQM