Élettársa hároméves kislányát molesztálta egy férfi

2021. július 29. csütörtök 16:33

Élettársa hároméves kislányát molesztálta egy férfi

Szexuális erőszak és más bűncselekmények miatt vádat emeltek egy székesfehérvári férfi ellen, aki tavaly július és november között élettársának hároméves lányát szexuálisan zaklatta és többször bántalmazta - tájékoztatta a Fejér Megyei Főügyészség csütörtökön az MTI-t. 

 

 

A főügyészség a férfire fegyházbüntetés kiszabását kérte, valamint eltiltását minden olyan foglalkozástól vagy tevékenységtől, amelynek keretében tizennyolc évesnél fiatalabbakat nevelne, felügyelne, gondozna, illetve vele "befolyási viszonyban" állna. Indítványozták a vádlott letartóztatásának fenntartását is - közölték.

A vádirat szerint a férfi többször maradt egyedül élettársának lányával székesfehérvári lakásukban, és többször is "szexuális cselekményt végzett" a nevelése alatt álló, életkoránál fogva védekezésre képtelen gyermekkel.

A férfi féltékeny volt élettársára, valamint a kislány és édesanyja kapcsolatára, és ez odáig fajult, hogy többször megütötte és durván megragadta a gyereket, aki emiatt könnyebb sérüléseket szenvedett.

A gyámhivatal a kislányt a családból kiemelte és ideiglenes hatállyal nevelőszülőnél helyezte el.

MTI