A vizsgaidőszakban újra éjfélig tart nyitva a Tudásközpont

2022. május 16. hétfő 09:41

A vizsgaidőszakban újra éjfélig tart nyitva a Tudásközpont

Mától június 20-ig ismét éjféli nyitva tartással várják az esti és éjszakai tanulást választó hallgatókat. 

 


 

A tavaszi vizsgaidőszakban, 2022. május 16-tól június 23-ig várják éjféli nyitvatartással az esti és éjszakai tanulást választó hallgatókat Pécsett, a Tudásközpontban.

 

20.00 és 24.00 óra között az olvasók kizárólag a 2. emeleten tartózkodhatnak. Itt lehetőség van tanulásra az olvasói terekben, a tanulófülkékben, illetve a csoportos tanulószobában. Ugyanitt van lehetőség önkiszolgáló kölcsönzésre, az automata kölcsönzőberendezés használatával, illetve könyvvisszaadásra a földszinti készüléknél, a regisztráció jobb oldalán. Ez idő alatt a beiratkozás és a hagyományos kölcsönzés szünetel.

 

A Tudásközpont 2. emeletén kizárólag beiratkozott olvasók vagy napijeggyel rendelkező látogatók - a regisztráció nyitvatartási idejében (H-P: 8.00-19.45; Szo: 10.00-17.45) váltott napijeggyel - tartózkodhatnak.

A parkoló felőli, déli bejárat zárva lesz, ezért a főbejárati forgóajtón át lehet megközelíteni a könyvtári tereket.

Élelmet a könyvtár területére behozni és ott étkezni továbbra sem szabad.

A ruhatár az éjszakai ügyelet ideje alatt nem üzemel.

 

Az éjszakai ügyelet előtti nyitvatartási időszakban (H-P: 8.00-20.00; Szo: 10.00-18.00) a szokott rend szerint lehet igénybe venni a könyvtári szolgáltatásokat, vagyis - aki még nem tette meg - be tud iratkozni, lehet könyvet kölcsönözni, előjegyezni, személyesen hosszabbítást kérni, illetve könyvet visszaadni, könyvtárközi kölcsönzést igényelni, raktári kérést indítani, vagy szaktájékoztatásért a könyvtárosokhoz fordulni.

 

 

 

Forrás: PTE