Vasárnap eldől, a harmadosztályban folytathatják-e a Mohácsi TE 1888 labdarúgói

2023. június 11. vasárnap 09:29

Vasárnap eldől, a harmadosztályban folytathatják-e a Mohácsi TE 1888 labdarúgói

Megnyugtató előnyre tett szert a Mohács labdarúgócsapata hazai környezetben a Dunaharaszti MTK ellen, de mégsem lehet megnyugodni, hiszen a Pest vármegyei együttes még mindig bízik az NB III.-ba való feljutásban, így még egy kőkemény kilencven perc vár vasárnap délután Kvanduk János legénységére. 

 

 

A szezon eddigi legfontosabb mérkőzését sikerrel vette a hétvégén a Mohács, így egy lépéssel közelebb került a dédelgetett álomhoz, de közben nagyon veszélyes is ez az eredmény. Két parádés találattal kerekedett felül ellenfelén a mohácsi alakulat, azonban a Dunaharaszti MTK drukkerei mégis nagyon bizakodva nyilatkoztak a találkozót követően.

Kétgólos hátrány valóban nem a világvége, ráadásul a pesti bajnokságban az idei idényben a Dunaharszti MTK kapta hazai környezetben a legkevesebb találatot (12), plusz a harminchét szerzett góllal is lehet büszkélkedni. Az pedig már csak hab a tortán, hogy nem talált legyőzőre.

Ezekből kiindulva egy végletekig kiélezett, kőkemény második felvonásra lehet számítani vasárnap 17 órától a Dunaharaszti MTK Sporttelepén, ahol az összecsapás után az egyik brigád ünnepelheti az NB III.-ba való feljutást.

 

EQM - Fotó: Dunántúli Napló/Löffler Péter