Szoros meccsen győzte le a Komlót a Motex

2016. november 27. vasárnap 22:22

Szoros meccsen győzte le a Komlót a Motex

Vasárnap délelőtt a MoTex KC csapata a DÖKE Komlói KC-t fogadta a Városi Sportcsarnokban, ahol egy szoros mérkőzés végén győzni tudtak.

A vendégek 12 játékossal érkeztek a helyszínre, míg a mieink 8 mezőnyjátékossal és 3 kapussal álltak fel. A Komló dobta az első találatot, amire a 2. percig kellett várni. Ez elég is volt a mohácsi fiúknak, egyből neki álltak a gólgyártásnak. A 8. percben már 7-3 volt az állás. Ebben nem kis szerepe volt Gadányi Attilának is, aki elhozta a szögeket és a deszkákat, valamint Oszlár Gergelynek, aki a szélről volt veszélyes a komlói kapura.

A 10. perctől kicsit lassult a tempója fiainknak és sajnos sok elhibázott lövésünk is volt, aminek következtében a Komló elkezdett felkapaszkodni és a félidő végére 2 gólra csökkentette hátrányát. (11-9)

A szünetben mindkét csapat rendezte sorait, így a második félidő elején fej-fej mellett haladtak. Egészen a 42. percig nem tudott a MoTex igazán ellépni (19-17), de ekkor ismét magukra találtak a fiúk és szép fokozatosan növelték előnyüket. Ez leginkább az utolsó 5 percben sikerült látványosra, amikor is egy 5-1-es menetet pörgettek a mohácsi fiúk. Oszlár Gergely hozta az első félidőben mutatott teljesítményét. Az utolsó 2 percre Jáger Zoltán állt a kapunkba, aki kivédett 1 büntetőt és 1 ziccert is.

Oszlár Péter nagyon elégedett volt a csapatának teljesítményével és az elért eredménnyel.

MoTex KC - DÖKE Komlói KC 30 - 23 (11-9)

Csapatunk: Gadányi A. - Oszlár G. 11, Gadányi T. 6(1), Csiba 6(1), Szendrő 3, Kutasi 1, Kepner 1
Csere: Dudás, Jáger - Szabó 2, Vattay

 

EQM